Hit ’em up, move ‘m out.

  • Hit ’em up, move ‘m out.

Het winnen van een contest en hoe dat in zijn werkt gaat en hoe doe je dat , volgens me vrienden, die me de ´DX-Eiland Prutser´ noemen, mijn speciaal recept en deze is; het geheim van winnen van DX contesten is vrij simpel. “Tijdens de contest moet je een fles Whisky leeg drinken bij voorkeur goed merk, maar wel met je Hollandse klompen aan. Nu vraag je je af ´Waarom nou die klompen aan?´. Wel dat is simpel, als de fles bijna leeg is, moet je pissen als een jacko. Maar je weet, met je klompen aan naar de WC rennen, dan breek je nek. Dus, je blijft zitten achter de microfoon. Daarom maakt je meer QSO’s dan de rest! En zo win je de contest!” .  Niet verder vertellen…..  want is geheim!!

                                 Deel van het artikel was ook geplaatst in Electron oktober 2009 blz 453.

73′  Willem

                        WACC 2005

November 15, 2009 · Posted in wp3ux  
    

Comments

Leave a Reply