Debrief WP3UX

  • Debrief  WP3UX.

Maandag  2  juni  2008,  Redtroops geland, deze zaaide onrust en pijn in mijn buik,  dit ging zo gepaard dat deze  OM na paar uur lag te kronkelen op de vloer,  goede raad was duur,  bij  Bureau Transport  vervoer besteld en afgevoerd naar dichtst bij zijnde ziekenboeg alhier in  KP4.  De daar gelegerde ziekepa constateerde iets maar wis niet wat,  na toedienen van enkele shots van softe drugs,  zelf stelde ik nog voor om 2 glazen WisKas te nemen,  maar deze ziekepa hield vol dat zijn medicijn beter was,  oké. Vervolgens  verplaatsing naar Central ziekenboeg,  de daar aanwezige  SF en  SnoopyTeam constateerde na korte verkenning en zeker met die apparatuur van  SnoopyTeam zo beeldbuis waar naar gekeken kan worden in bv. zwangere huismussen om zo te zien of het een jongentje cq meisje is,  dus met staaf of zonder….  Met zo gladde over de buik heen en weer gaande camera was al snel te zien dat  Redtroops (nierstenen en galstenen)  zich hadden verzameld boven in me blaas en een  HQ tevens Bivak hadden ingericht in me gal.  Redtroops waren daar met grote getalen aanwezig,  dus actie gewenst.  De nodige apparatuur was niet aanwezig,  geen punt wel de volgende dag.  Op 4  juni  2008, werd  5 paragraaf order uitgeven voor de aanval.  Alleen het tijdstip 09:30 vond ik zelf toch wel wat aan de laten kant,  zelf liever gezien  s’nachts  zo rond en tussen 03:00 cq 05:00  i.v.m.  punt van verrassing,   maar deze coalitie neventroepen en de Generaal doctor vonden toch 09:30 beter tijdstip,  tja,   je moet bevriende troepen niet te veel voor hun schenen schoppen.  Welnu,  Bluetroops gingen om 08:00 in stand-toe en positie ingenomen,  09:00 werd dekkings vuur afgegeven (verdoving)  om 09:30  de aanval ingezet,  na korte strijd was snel gebeurd met  Redtroops,  overrompel, vernietigd en de rest werd ter plaatse afgevoerd om alsnog vernietigd te worden.  De verwachte schade;   5 inschot en 1 uitschot, maar deze is beperk gebleven tot  3  inschot.  Per 5  juni  2008 , wederom vervoer besteld bij bureau Transport om terug te keren naar de shack welke gelegerd is in grid  FK68uf.

Verder  GB.    (geen bijzonderheden)   uw  Toelis.

                                          Dit artikel was ook geplaatst in Marinade nr: 94  jaargang 2008.

73’  Willem.

November 15, 2009 · Posted in wp3ux  
    

Comments

Leave a Reply